icon

IT-ylläpito ja tuki

Ylläpidämme ja hoidamme yritysten ja yhdistysten tietotekniikkaa ja tietoverkkoja (esim. LAN) huolehtien luonnollisesti myös tietoturvasta ja toimimme tukena ongelmatilanteissa. Tarjoamiamme lisäpalveluita ovat mm. automaattinen varmuuskopiointi internetin välityksellä, asiakasrekisteri tai jäsenrekisteri sekä erilaiset asiakkaalle räätälöidyt online-tietokannat.

icon

Web-sivustojen toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan niin pienet yhteystietosivut kuin laajat yrityksen tai yhdistyksen webportaalitkin moninaisine vaatimuksineen. Meille sivustojen integraatio sosiaalisen median sivustoihin ja sivut matkapuhelimimille ja tableteille ovat nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus.

icon

Web-ohjelmistot ja intranet

Tarjoamme täysin asiakkaalle räätälöidyt helppokäyttöiset ja monipuoliset intranet-ratkaisut. Intranetin avulla säilöt ja jaat helposti tärkeät asiakirjat sekä organisoit yrityksesi tai yhdistyksesi toimintaa vaivattomasti. Kehitämme ratkaisut joissa on tarvittavat ominaisuudet ilman että turhat toiminnallisuudet häiritsevät työhön keskittymistä.

icon

Online-tietokannat ja -rekisterit

Internetin kautta käsiteltävät tietokannat ovat käytännöllisiä koska niitä voi helposti käyttää usea käyttäjä ilman erityisiä ohjelmistoja. Oli sitten kyseessä yrityksen asiakasrekisteri, yhdistyksen jäsenrekisteri tai vaikka venesataman rekisteri veneistä ja niiden omistajista online-tietokannat tarjoavat helpon ratkaisun.

icon

IT-konsultointi ja neuvonta

Neuvomme ja konsultoimme erilaisissa tietotekniikkaan ja internetiin liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä jos sinulla vaikeuksia toimiston tai yhdistyksen tekniikan tai vaikka kodintekniikan kanssa tai jos esimerkiksi harkitset uusia IT-hankintoja.

icon

Hosting-palvelut ja varmuuskopiointi

Tarjoamme tilaa palvelimiltamme yhdistyksesi tai yrityksesi websivustolle tai vaikka omalle kotisivullesi. Tarjoamme myös ylläpitoa helpottavia palveluita kuten internet-osoitteiden rekisteröinti (esim. .fi tai .com), nimipalvelimen sekä sähköpostipalveluita. Tarjoamme myös tiedostojen automaattista varmuuskopiointia verkon ylitse palvelimillemme.


Räätälöidyt ratkaisut

Me Nudatassa uskomme yksilölliseen palveluun joka ottaa yksittäisen asiakkaan tarpeet huomioon. Keskittyen käyttäjäystävällisyyteen ja yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin ratkaisuihin suunnittelemme ja rakennamme asiakkaallemme sopivat ratkaisut. Haluamme että rakennettu järjestelmä on toiminnallinen ja käytännöllinen muttei kuitenkaan vie huomiota itse sisällöltä.

Yksilöllistä ja helppoa IT-tukea

Meille on tärkeää että asiakas saa hyvää ja yksilöllistä palvelua ja tukea ongelman laajuudesta huolimatta. Tavoitteenamme on vastata ongelmien ilmetessä tukipyyntöihin nopeasti, pitää asiakas ajan tasalla ja kommunikoida selkeästi ja mutkattomasti ilman turhaa teknisyyttä ja vaikeaselkoisuutta.